- Дата и час: 29 Ное 2024, 08:52 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ДОЗНАТЕЛСКИ КОНКУРСИ
|
|
хора искам да попитам във връзка със сега течащия конкурс , накой от явилите се миналата година да каже на теста за интелегентност имаше ли отговори а,b,c,d към ?те
- margaritahlebarova1
- Младши потребител
КЕНЧО,ДАЙ ИНФО НА ХОРАТА,НЕДЕЙ ДА МЪЛЧИШ....КЪДЕ СЕ ГУБИШ?ЛИПСВАШ НИ НА ВСИЧКИ,ВЪРНИ СЕ...ОБИЧАМЕ ТЕ...ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!КЕНЧО,КЕНЧО,КЕНЧО,КЕНЧО[/b]
- vllado
- Младши потребител
Колеги,позволете ми от трибуната на lex.bg да поздравя колегата Kenn4o за невероятните знания,които демонстрира в Академията на Мвр.За нас служителите в ОДП В.Търново бе чест да бъдем рамо до рамо с теб.Kenn4o,Kenn4o,Kenn4o,Kenn4o,Kenn4o.
- Martin_vt
- Нов потребител
защо ПРЕЗИДЕНТ, аз си мисля, че след изкарания 3-и месечен курс в АМВР Kenn4o може да бъде назначен и за Министър на МВР или поне за главен секретар. Той е кадърно момче, знаещ, можещ и с невероятен хъс за работа.
- KenChuDzin
- Нов потребител
Бонева, много съм добре. Даже по-добре, от колкото в Академията.
Ама кажете ще правим ли Kenn4o президент или ще го правим министър
А той защо така го няма из форумите, толкова ли много работа има в тая ИП, че не му остава време да ни забавлява?
Ама bonety веднага се сети кой съм.
Ама кажете ще правим ли Kenn4o президент или ще го правим министър
А той защо така го няма из форумите, толкова ли много работа има в тая ИП, че не му остава време да ни забавлява?
Ама bonety веднага се сети кой съм.
- KenChuDzin
- Нов потребител
Kak nqma da setq,nali gi misle6e edni takiva imena! kenn4o naistina e dosta zaet,pak i nali v slyjbata nqma net:)Tvova mi e e-maila pi6i tam,za da mi dade6 i skaip-dobri_boneva@abv.bg
- bonety
- Младши потребител
Колеги, някой знае ли къде точно в http://www.mvr.bg се обявяват резултатите /1-вата част/ от конкурса за дознатели, който беше на 17.04.2008 г. в гр. Пловдив?
- zdravkoshopov
- Потребител
Колеги, привет и от мен. Малко късно се включвам в обсъжданията за издигането, на кандидатурата на ken4o, за президент, но иначе ви подкрепям напълно. Ken4o ПРЕЗИДЕНТ..
- mitkoy
- Нов потребител
За конкурса от 4.ІІІ. вече ни се обадиха за тест за интелигентност.
Има ли и други уведомени за него.
Има ли и други уведомени за него.
- marmaid
- Младши потребител
ЩО ВИ ТРЯБВА ДА СЕ БЪХТАТАТЕ - ТАКА И ТАКА ЩЕ ИЗКАРАТЕ НА РАБОТА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ ПЕТ-ШЕСТ МЕСЕЦА И ЩЕ ВИ ПИСНЕ ОТ ФАТМАЩИНА...
- nezlobliv
- Младши потребител
|
|