начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

Купувам Постановления и тълкувателни решения по наказателни

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Купувам Постановления и тълкувателни решения по наказателни

Мнениеот delictus » 12 Мар 2015, 20:09

Постановления и тълкувателни решения по наказателни дела (1957-2013)автори: доц. д-р Веселин Вучков, д-р Евгени Стоянов
http://www.novazvezda.com/details.php?id=2528
delictus
Нов потребител

Re: Купувам Постановления и тълкувателни решения по наказате

Мнениеот novae1 » 17 Ное 2016, 22:50

Имам на разположение Практика на ВС по наказателни дела-1978-1993 г. Там в тези червени книжки има всякаки актове на ВС, включително и тълкувателни решения.
novae1
Младши потребител

Re: Купувам Постановления и тълкувателни решения по наказате

Мнениеот lawchoice » 18 Ное 2016, 00:16

novae1 написа:Имам на разположение Практика на ВС по наказателни дела-1978-1993 г. Там в тези червени книжки има всякаки актове на ВС, включително и тълкувателни решения.

Темата е стара... Независимо от това, авторът й търси конкретно книжно издание, в което съгласно описанието на предоставения сайт, са систематизирани всички тълкувателни актове на ВС и ВКС в посочения период, които не са загубили сила. Предлаганото от теб разрешение, с оглед опита ми в този форум, е неприемливо, тъй като то изисква освен заплащане на справедлива цена за придобиването на предлаганите от теб сборници, така и последващ мисловен процес от страна на купувача /т.е. последният да е в състояние сам да отсее полезната приложима към момента практика/ - процес, за съжаление, не толкова често срещан сред лицата, упражняващи адвокатска професия. С цел да предизвикам именно активиране на мисловната дейност на отделни участници в този форум съм си позволявал нерядко да споря за безспорни неща. За съжаление, невинаги е бил налице търсеният от мен резултат!
"Човек може да има ум, знания, да бъде дори и гениален, но да няма характер." Ж. Лакордер
lawchoice
Потребител

Назад към Лекции и материали