начало

Проф. Пенчо Пенев събра десетки именити юристи със записките от работилницата на живота си Проф. Пенчо Пенев събра десетки именити юристи със записките от работилницата на живота си

безопасност на труда

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

безопасност на труда

Мнениеот metodicankov » 14 Ное 2011, 10:47

Здравейте,
От доста време търся информация за това: Какво е нужно да се направи за да имам право да издавам удостоверения с квалификационни групи по безопасност на труда?
metodicankov
Нов потребител

Re: безопасност на труда

Мнениеот rts » 14 Ное 2011, 16:07

Какви са тези квалификационни групи по безопасност на труда, по кой нормативен акт ? Сещам се за едни други квалификационни групи, но може и да пропускам нещо ?
rts
Активен потребител

Мнениеот metodicankov » 14 Ное 2011, 17:33

Всеки електромонтьор, който работи по електрически съоръжения трябва да притежава удостоверение с квалификационна група по безопасност на труда. Тя се придобива чрез изпит по правилника по безопасност и здраве при работа в електрически уредби и топлофикационни централи и по електрически мрежи. Групата важи една година и е нужно всяка година да придобива наново.
metodicankov
Нов потребител

Мнениеот genius75 » 14 Ное 2011, 17:54

Да станеш обучителна организация, която да има лиценз. Толкоз жокери от мен :)
genius75
Потребител

Мнениеот metodicankov » 14 Ное 2011, 17:58

Нали това ме интересува. - Какво е нужно за този лиценз???
metodicankov
Нов потребител

Назад към Трудово право