начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

Гр. дело № 1/2008 г. по описа на Лекс.бг

Виртуални съдебни процеси.

Посетителите на форума следва предварително да заявят качеството, в което се включват в процеса и да следват правилата в реалния процес.

Нека правото бъде с вас :)

Мнениеот flyhouse » 22 Юни 2008, 17:59

donna написа:
От: teomira
До: donna
Пуснато на: 29 Май 2008 01:54 pm
Заглавие: Неграмотни субекти като donna
Щом ми се публикуват статии в списание "Правен свят"(бр.6, 2008) и в сайта на legaltheory.org , означава че съм нещо.

Ха! Че то и аз имам публикувани статии в legaltheory :lol: :lol: :lol:
Ех този Денков :lol:
flyhouse
Младши потребител

Мнениеот ana_maria » 06 Юли 2008, 08:40

Добре е, че едва днес виждам този "иск". Вие, уважаеми май нарушавате правата на човека- за свобода на словото и печата! :o
Дайте да подхванем да съдим всички ВИП журналисти! Искате ли да започнем с най- добрите, които си позволяват да поставят на място всички, дето имат нужда.
Днес е 6.07.2008 г. Изтече Ви едномесечният срок и добре е, че делото е прекратено- основанието сигурно ще оповестите с определение на съда.
Съжалих, че мястото на защитник е заето, но смятам, че колежката няма нужда от него.
ana_maria
Младши потребител

Мнениеот zenitn » 06 Юли 2008, 20:52

ana_maria написа:

Добре е, че едва днес виждам този "иск". Вие, уважаеми май нарушавате правата на човека- за свобода на словото и печата!
Дайте да подхванем да съдим всички ВИП журналисти! Искате ли да започнем с най- добрите, които си позволяват да поставят на място всички, дето имат нужда.
Днес е 6.07.2008 г. Изтече Ви едномесечният срок и добре е, че делото е прекратено- основанието сигурно ще оповестите с определение на съда.
Съжалих, че мястото на защитник е заето, но смятам, че колежката няма нужда от него.

Моля да ме извините г-жо/ г - це, но никой няма право дори и журналист да петни името на когото и да било. В случай , че има основание, то може да не лепи името на критикувания къде и да било. А в конкретния случай аз мога да гарантирам, че уважаемата персона написа едно солидно количуство глупости и то срещу човек, който не го заслужава.
Малко е да й се ударят тези шеги, аз лично такава персона наистина ще я запретя в най близкото здравно заведение на душеподобни "ангели"
zenitn
Младши потребител

Мнениеот riyva_evro » 12 Юли 2008, 11:02

хайде давайте ход на делото, че ми се пикае бре колегиииии. И защо тоалетните са заключени - само магистрати ли имат право да пикаят там?
riyva_evro
Потребител

Предишна

Назад към Виртуално деловодство