колеги моля ако някой има примерен договор за инвестиционно проучване и анализ да бъде така добър и да го пусне в мрежата.....
проблемът е че днес шефът ми дойде при мен и заяви че е закупил имот където смята да строи офиси като за целта аз трябва да сключа договор за инвестиционно ппроучване .и анализ .......интересно как да стане като досега предмета на действия на фирмата където работя е коренно различен от поставената ми задача......та ако някой може да помогне ще му бъда благодарна
- Дата и час: 29 Ное 2024, 04:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
примерен договор за инвестиционно проучване и анализ
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: въпрос
галя134 написа:Някой знае ли в коя прокуратура работи прокурор И. Танев?
аз знам ама ще ти кажа ако ми кажеш в кои ъд работи К.Н.Петков
ГАЛЯ 134 Айде вземи се в ръце и недей да ръсиш глупости ами отговаряй /ако можеш де/на зададените въпроси
- Гост
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|