- Дата и час: 01 Дек 2024, 15:32 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
клон на ООД
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
клон на ООД
Регистрирахме клон на софииско ООД във Варна,най -интересното е ,че успяхме да го регистрираме по Булстат преди да е вписан от ВОС,мислех,че трябва да е вписан във Варна и тогава булстата.Сега въпросът ми е такъв наясно ли е някой какви документи трябва да се пуснат в Агенция по приходите един вид за НОЙ.И след като клонът вече е вписан в софия и регистриран по булстат това означава ,че може да извършва сделки ,нали,въпреки,че още тече процедура за вписване във Варна
- raia_g
- Потребител
Аз също регистрирам в момента. Не клон, а "дърво" , т.е. ООД. В търговския регистър го вписахме, в БУЛСТАТ - също, а къде да прочета нормативното изискване за регистрация в НАП? И ако срокът е седем-дневен, моля отговорете днес, защото днес изтича срокът!
- alexa2
- Потребител
Срокът е 7-дневен ,но не от вписванито ,а от започване на дейността.Така е за всички юридически и физически лица само не знам как стоят нещата с клон
- raia_g
- Потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|