начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

ФИРМА ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ФИРМА ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

Мнениеот nortik » 17 Авг 2006, 12:40

кЪДЕ МОГА ДА ПОЛУЧА СЪВЕТ ИЛИ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО РЕГИСТРАЦИЯТА НА ФИРМА ЗАНИМАВАЩА СЕ С ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА ИМОТИ?
ЧУВАЛ СЪМ ,ЧЕ ИМА НЯКАКВИ ЛИЦЕНЗИ ,ТАКСИ КОЙТО СЕ ЗАПЛАЩАТ...НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МЕ ОРИЕНТИРА ИЛИ ПОНЕ ДА МИ ДАДЕ НОРМАТИВНА БАЗА ЗА ДА ПРОЧЕТА
nortik
Младши потребител

Мнениеот lakov » 17 Авг 2006, 13:53

просто си регистрираш дружество или ЕТ, със съответния предмет на дейност, няма разрешителн ии лицензии, за престиж има национално сдружение на фирмите от този бранш - там, за да станеш член се плащат такси, но това не еизискване за да упражняваш дейността.
от гледна точка на данъчното облагане се заплаща патентен данък, ако не се лъжа за всяко място на упражняване на дейност.
има доста по въпроса във форума.
успех!
lakov
Потребител

Назад към Търговско право