Здравейте,
имам следния проблем : съдружник съм във ООД с 50% дял, но от 2000 година нямам достъп до никаква информация какво става там. По околни пътища научавам някои неща, като на пример задължения по ДРА, които съдружникът ми обжалва по съдебен път. Както се подразбира, не си говорим. По какъв начин мога да разбера за какво са тези ДРА и как и какво се обжалва ? Опитах през НАП, но от там ми отказаха с мотива, че по регистрация сме "заедно и поотделно" и съдружникът ми е подал декларация, че само той може да получава всякуви документи от НАП, "защото всичката документация е при него" ....
Благодаря Ви предварително
- Дата и час: 29 Ное 2024, 11:23 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Помощ при проблем с нелоялен съдружник
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
kakва е пък тая декларация - за първи път чувам. Няма такива неща - щом сте управител с него - заедно и поотделно - и нищо повече не е вписано по съдебно решение - значи имате правата да се запознаете с цялата документация, намираща се в НАП относно работите на дружеството.
Но пък помислете добре дали си струва - ако акта е за големи задължения и съдружникът ви се е нагърбил с "цялата документация", както е "декларирал", дали не е по-добре да си траете и да се опитате да го използвате във ваш плюс.
Но пък помислете добре дали си струва - ако акта е за големи задължения и съдружникът ви се е нагърбил с "цялата документация", както е "декларирал", дали не е по-добре да си траете и да се опитате да го използвате във ваш плюс.
Всичко, от което се нуждаеш, е любов.
- zvezda
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|