начало

ГЕРБ сезира Конституционния съд за мандата на ВСС и избора на тримата големи в съдебната система ГЕРБ сезира Конституционния съд за мандата на ВСС и избора на тримата големи в съдебната система

Продажба на ЕООД

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Продажба на ЕООД

Мнениеот bobsi_bmw » 21 Ное 2006, 20:36

Предполагам този въпрос е дискутиран не веднъж вече но така и не намерих тема която да отговаря на въпроса ми..
Та за продажба на дяловете ми стана ясно до там докато се подпише и завери договора А ПОСЛЕ? подава се заявлени за промяна на обстоятелствата да ама какво се пише или описва в него и какви документи се прилагат до Окръжен Съд.

Нужен ли е спесимент
Нужен ли е нов учредителен акт и т.н.

Ако не се лъжа таксата е 20 лв. + 30 лв. ДВ или бъркам ?

Мерси предварително за оказаната помощ....

:lol:
Последна промяна bobsi_bmw на 18 Юни 2007, 23:56, променена общо 1 път
bobsi_bmw
Младши потребител

Мнениеот bobsi_bmw » 22 Ное 2006, 19:02

Много юристи пък нищо не знаят... не съм го вярвал... сега сигорно ще скочат 200 човека дет ще ми обясняват, че трябва да си го знам и не са те дет щели да ми помогнат.... ПОЗНАХ ЛИ.... или го правите от злоба или от незнание или просто ей така... нали има една поговорка "НЕ САКАМ АЗ ДА СЪМ ДОБРЕ АМА ИСКАМ ВУТЕ ДА Е ЗЛЕ" както и да е ... за последен път се уверявам, че тук никога никои и за нищо на света не може да ти помогне но както и да е.... най-добре е да си запазите коментарите за себе си защото най-много да се изложите злобата на показ... Само една отметка искам да сложа а тя е, че можеби не са всички такива тук но определено преобладават... :wink:
bobsi_bmw
Младши потребител

Мнениеот bobsi_bmw » 22 Ное 2006, 19:18

И в този ред на мисли аз мисля, че по добре да се съберат на едно място мислещи и най-вече освободени хора където могат и не злобеят към незнещите... ТОВА НЕ Е АГИТАЦИЯ а просто предложение Arrow съвсем нов и отворен за хора с опит а и без опит... каквото знам, мога и го имам на драго сърце ще го споделя с останалите
bobsi_bmw
Младши потребител

Назад към Търговско право