начало

Прокуратурата е осъдена да плати 60 000 лева заради нежеланието да намери виновните за срутената сграда на „Алабин“ Прокуратурата е осъдена да плати 60 000 лева заради нежеланието да намери виновните за срутената сграда на „Алабин“

Промяна ЕГН на Управител на ЕООД

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Промяна ЕГН на Управител на ЕООД

Мнениеот manince » 24 Ное 2006, 16:03

Управителят на ЕООД е вписан във фирмено отделение на ОС към момента на вписване на дружеството с ЕГН, което след няколко години се оказва грешно. Има удостоверение за верен ЕГН от съответната община и нова лична карта с отразена промяна на това обстоятелство.

Въпросът ми е дали заявлението към ОС трябва да е във форма на вписани промени или по-скоро във форма на уведомително писмо с приложение на описания по-горе документ.
manince
Младши потребител

Мнениеот manince » 27 Ное 2006, 10:19

Процедурата за промяна на ЕГН е административна и тя вече е минала.
Издадено е Удостоверение за верен ЕГН от съответната община. Идеята е да се уведоми съдът за настъпилата промяна.
manince
Младши потребител

Мнениеот Polina_ » 28 Ное 2006, 18:28

Аз имах скоро подобен казус в СГС инаписах молба за вписване на промени по партидата на дружеството, ЕГНто на съдружниците и управителите не е от обстоятелствата подлежащи на вписване, но тъй като излиза в Удостоверението за актуално състояние, аз наприсах молба и платих државна такса 20+1.5 за препис.Успех!
Polina_
Нов потребител

Назад към Търговско право