Здравейте, имам нужда от помощ. От една година се занимавам с вещно право и по - специално договори за покупко - продажба и други такива. Налага ми се обаче другата седмица да регистрирам ООД и не съм сигурна, че ще се спрявя. Моля, някой да ми каже къде да си изтегля примерен учредителен договор, както и да ми каже стъпките по - нататък. Имам си напредстава - все пак съм завършила право, но не съм в свои води и не искам да се бавя излишно по институциите, докато се уча на сигурно елементарни неща за тези, които го правят постоянно. Моля за вашата помощ. Пратете ми сламки на e - maila. Ще съм ви много благодарна. А ако някой има въпроси от моята област, ще съм щастлива да помогна.
с уважение и благодарност:
Мариета
- Дата и час: 29 Ное 2024, 13:30 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
искам помощ, моля
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
17 мнения
• Страница 1 от 1
Re: искам помощ, моля
Привет!
кажи e-mail
:-))
p.s. Ще регистрираш ООД, а не ЕООД, нали? И само Учредителният договор ли ти трябва, Устав ?
кажи e-mail
p.s. Ще регистрираш ООД, а не ЕООД, нали? И само Учредителният договор ли ти трябва, Устав ?
- Brita
Здравей Брита,
радвам се, че ти ми отговаряш. Чела съм твои отговори и вярвам, че ще ми отговориш компетентно. В понеделник ще разбера дали ще е ЕООД или ООД. И ми трябва всичко. Много ти благодаря. Адресът ми е mdragomirova@yahoo.com
радвам се, че ти ми отговаряш. Чела съм твои отговори и вярвам, че ще ми отговориш компетентно. В понеделник ще разбера дали ще е ЕООД или ООД. И ми трябва всичко. Много ти благодаря. Адресът ми е mdragomirova@yahoo.com
- mkoleva
- Младши потребител
В такъв случай, в понеделник кажи кой вид дружество е, за да ти пратя необходимите документи на пощата ти. Ще са бланки, само да попълниш данните на съответния / те учредител / ли.
- brita
OK! mersi
- mkoleva
- Младши потребител
zdravei Brita, trqbva da pravq OOD. Sre se radvam da mi prati6 blankite.
Marieta
Marieta
- mkoleva
- Младши потребител
Добър ден!
Много се извинявам, че така ви прекъсвам общуването, но аз имам същия проблем и ще ми бъде полезно ако пратите бланки и формуляри за учредителен договор на ООД. Благодаря ви предварително!!!
Много се извинявам, че така ви прекъсвам общуването, но аз имам същия проблем и ще ми бъде полезно ако пратите бланки и формуляри за учредителен договор на ООД. Благодаря ви предварително!!!
- desssko
Колега като е започнало раздаване на сламки може ли и на мен.А ако на вас Ви трябва закон на английски само пишете.Благодаря!
- sev9
Устав????????? ЕООД, ООД и устав????????? Моля ти се:)))))))
Преди време в един окръжен съд искаха да се представи устав на ЕТ:))))
ДАй да не налагаме тази тенденция:))
Преди време в един окръжен съд искаха да се представи устав на ЕТ:))))
ДАй да не налагаме тази тенденция:))
- bateto
Може ли още един .. Учредителен договор за ООД? Приятелката ми забрави да ми поиска по-рано и сега срещам затруднения да открия примерен учредителен договор .. а моя не в мен, за да и го дам?!
vladiboy@yahoo.com
Благодаря предварително!
vladiboy@yahoo.com
Благодаря предварително!
- vladiboy
Добър ден!
pepy_mt@abv.bg
pepy_mt@abv.bg
- pepy_mt
- Нов потребител
sev9 написа:Колега като е започнало раздаване на сламки може ли и на мен.А ако на вас Ви трябва закон на английски само пишете.Благодаря!
На мен ми трябва на английски Закона за кредитните институции.
Безкрайно благодаря ако можеш да помогнеш.
- yank
- Младши потребител
Здравейте сладури
Моля ако не ви е проблем да ми пратите примерен учредителен акт за ЕООД.Много ви благодаря предварително - yakovchev@abv.bg )))))А, имам и един въпрос-нужно ли при регистриране на ЕООД управителя лично да подаде документите в съда или може друг.И ако може друг - каква е процедурата.И още само едно въпросче- при положение че едноличният собственик на капитала си е и управител трябва ли декларация по чл.142 ТЗ.
- yakovchev
- Младши потребител
с малко закъснение
но чак сега видях въпроса, може вече сам да сте си отговорили, но все пак...мога да ви кажа от собствения си опит, при подаване на документите за регистраци и след това за получаване на решението в БОС не изискват да се подават/получи лично, дори без каквото и да е пълномощно. д
Да подава се и декларация по чл.142 ТЗ.
Да подава се и декларация по чл.142 ТЗ.
- dar7
- Младши потребител
Колеги ако някой има нужда от каквато и да е бланка във връзка с регистрация на ООД или ЕООД да ми пише лично съобщение с и-мейл, на който да му ги изпратя.
- zosimax
- Младши потребител
Ще съм много благодарна ако изпратите и на мен примерен учредителен акт на ЕООД на ddpickard@hotmail.com или го post-нете направо във форума! Благодаря предварително!!
- ddpickard
- Нов потребител
17 мнения
• Страница 1 от 1
|
|