начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

Отново търговски регистър

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Отново търговски регистър

Мнениеот m_jivkova » 24 Яну 2008, 14:59

Колеги,

един малко тъп въпрос - за първоначална регистрация на ЕООД трябва ли да мина през СГС или направо да я направя в ТР. От сайта на ТР изтеглих формуляр А4 за първоначално вписване, в който има графа "фирмено дело".... На "Стамболийски" 239 е страшна лудница и дори не можеш да се добереш до гише "Информация", работното време е супер - от 8.30 до 15. 00 ч.

Благодаря предварително. Знам старата процедура, но никога не съм регистрирала фирма....
m_jivkova
Младши потребител

Мнениеот punisher » 24 Яну 2008, 15:06

Направо в търговския регистър.Само,че преди това не е лошо да си запазите името на ЕООД-то,ако не сте готова с документите.Че може,когато отидете да ги депозирате,вече името да е заето.
На "Стамболийски" 239 е страшна лудница и дори не можеш да се добереш до гише "Информация", работното време е супер - от 8.30 до 15. 00 ч.

Този адрес нищо не ми говори!!!
punisher
Потребител

Мнениеот m_jivkova » 24 Яну 2008, 15:22

punisher написа:Направо в търговския регистър.Само,че преди това не е лошо да си запазите името на ЕООД-то,ако не сте готова с документите.Че може,когато отидете да ги депозирате,вече името да е заето.
На "Стамболийски" 239 е страшна лудница и дори не можеш да се добереш до гише "Информация", работното време е супер - от 8.30 до 15. 00 ч.

Този адрес нищо не ми говори!!!

Благодаря много, punisher! А на посоченият адрес е самият ТР и се извива опашка даже по тротоара на булеварда! Благодаря още веднъж!
m_jivkova
Младши потребител

Мнениеот adiko » 24 Яну 2008, 16:09

чака се по 6 часа......................
adiko
Потребител

Мнениеот zloben2 » 24 Яну 2008, 17:06

Пратете бизнесмена да чака :wink:
zloben2
Нов потребител

Мнениеот m_jivkova » 24 Яну 2008, 17:28

zloben2 написа:Пратете бизнесмена да чака :wink:

:D :D :D Предложих му, а той ми каза да си намеря някого, на който да платим за да се реди :D :D :D За съжаление в близкото ми обкръжение няма желаещ...

Пробах поне фирмата да запазя онлайн, само че за това се изисква електронен подпис.

И така, ще започна да пия мента, глог и валериан още от тази вечер и утре въоръжена със суха храна и вода се нареждам :cry:
m_jivkova
Младши потребител

Мнениеот adiko » 24 Яну 2008, 18:21

аз пък възнамерявам да пратя "момчето за всичко" на бизнесмена :)
adiko
Потребител

Назад към Търговско право