Колеги,
един малко тъп въпрос - за първоначална регистрация на ЕООД трябва ли да мина през СГС или направо да я направя в ТР. От сайта на ТР изтеглих формуляр А4 за първоначално вписване, в който има графа "фирмено дело".... На "Стамболийски" 239 е страшна лудница и дори не можеш да се добереш до гише "Информация", работното време е супер - от 8.30 до 15. 00 ч.
Благодаря предварително. Знам старата процедура, но никога не съм регистрирала фирма....
- Дата и час: 03 Дек 2024, 08:30 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Отново търговски регистър
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Направо в търговския регистър.Само,че преди това не е лошо да си запазите името на ЕООД-то,ако не сте готова с документите.Че може,когато отидете да ги депозирате,вече името да е заето.
Този адрес нищо не ми говори!!!
На "Стамболийски" 239 е страшна лудница и дори не можеш да се добереш до гише "Информация", работното време е супер - от 8.30 до 15. 00 ч.
- punisher
- Потребител
punisher написа:Направо в търговския регистър.Само,че преди това не е лошо да си запазите името на ЕООД-то,ако не сте готова с документите.Че може,когато отидете да ги депозирате,вече името да е заето.
На "Стамболийски" 239 е страшна лудница и дори не можеш да се добереш до гише "Информация", работното време е супер - от 8.30 до 15. 00 ч.
Благодаря много, punisher! А на посоченият адрес е самият ТР и се извива опашка даже по тротоара на булеварда! Благодаря още веднъж!
- m_jivkova
- Младши потребител
zloben2 написа:Пратете бизнесмена да чака
Предложих му, а той ми каза да си намеря някого, на който да платим за да се реди За съжаление в близкото ми обкръжение няма желаещ...
Пробах поне фирмата да запазя онлайн, само че за това се изисква електронен подпис.
И така, ще започна да пия мента, глог и валериан още от тази вечер и утре въоръжена със суха храна и вода се нареждам
- m_jivkova
- Младши потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|