Заявление по образец съгласно параграф2 Наредба1
от Агенцията по вписванията ?
Помощ ...
- Дата и час: 03 Дек 2024, 08:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Трябва ми образец за заявление ...
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
Трябва ми образец за заявление ...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
- ponko_g
- Нов потребител
Ама те са си същите, както за първоначална регистрация; можете да си ги изтеглите от сайта на ТР, а и тук един колега в една от темите е разработил образци, които можете да попълвате с Акробат Рийдър. Ето тук: http://lex.bg/forum/viewtopic.php?t=27368&highlight=.
Ето началото на текста на § 2: "Търговците и клоновете на чуждестранни търговци, вписани в търговските регистри и регистрите на кооперациите при окръжните съдилища, подават заявление за пререгистрация по образец съгласно приложение № А1-А9 (в зависимост от правната форма)".
Успех!
Ето началото на текста на § 2: "Търговците и клоновете на чуждестранни търговци, вписани в търговските регистри и регистрите на кооперациите при окръжните съдилища, подават заявление за пререгистрация по образец съгласно приложение № А1-А9 (в зависимост от правната форма)".
Успех!
- ykovachev
- Активен потребител
Мерси мн. но нещо немога да се оправя със попълването в Adobe ...
Ще се опитам да ги направя .doc ...
Мерси мн ...
Ще се опитам да ги направя .doc ...
Мерси мн ...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
- ponko_g
- Нов потребител
Колега, ykovachev, моля не ме цитирайте по памет
Противно на това, което сте разбрали, аз изтъкнах, че програмите на Adobe са тромави бози за Windows, но затова пък толкоз скъпи
След което посочих Foxit Reader-а, като possible free solution of the problem.
Горното разбира се е вярно само дотолкова, доколкото сте визирали мен в поста си, ако не сте аз се показах идиот
Противно на това, което сте разбрали, аз изтъкнах, че програмите на Adobe са тромави бози за Windows, но затова пък толкоз скъпи
След което посочих Foxit Reader-а, като possible free solution of the problem.
Горното разбира се е вярно само дотолкова, доколкото сте визирали мен в поста си, ако не сте аз се показах идиот
-
cleo - Потребител
Не, не визирах Вас - става въпрос за друг колега, който предложи PDF-Viewer и, да Ви кажа, в момента именно с това работя. На мен ми уйдисва на навиците за писане, запазвам си файловете и т.н. Ама не сте се показали като идиот, а като част от групата находчиви колеги, които помагат на всички останали
- ykovachev
- Активен потребител
Мерси на всички включили се !
Оправям се !
Успехи !
Оправям се !
Успехи !
- ponko_g
- Нов потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|