начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

Трябва ми образец за заявление ...

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Трябва ми образец за заявление ...

Мнениеот ponko_g » 29 Яну 2008, 13:45

Заявление по образец съгласно параграф2 Наредба1
от Агенцията по вписванията ?
:roll:

Помощ ...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
ponko_g
Нов потребител

Мнениеот ykovachev » 29 Яну 2008, 14:37

Ама те са си същите, както за първоначална регистрация; можете да си ги изтеглите от сайта на ТР, а и тук един колега в една от темите е разработил образци, които можете да попълвате с Акробат Рийдър. Ето тук: http://lex.bg/forum/viewtopic.php?t=27368&highlight=.
Ето началото на текста на § 2: "Търговците и клоновете на чуждестранни търговци, вписани в търговските регистри и регистрите на кооперациите при окръжните съдилища, подават заявление за пререгистрация по образец съгласно приложение № А1-А9 (в зависимост от правната форма)".
Успех!
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот ponko_g » 29 Яну 2008, 17:36

Мерси мн. но нещо немога да се оправя със попълването в Adobe ...
Ще се опитам да ги направя .doc ...

Мерси мн ...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
ponko_g
Нов потребител

Мнениеот tiarra » 29 Яну 2008, 17:41

опитайте тук: http://www.brra.bg
tiarra
Потребител

Мнениеот ykovachev » 29 Яну 2008, 17:46

tiarra написа:опитайте тук: http://www.brra.bg

Да де, ама колегата пак ще се сблъска с ПДФ...
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот tiarra » 29 Яну 2008, 17:50

ще пише на ръка
tiarra
Потребител

Мнениеот cleo » 29 Яну 2008, 19:53

Колега, ykovachev, моля не ме цитирайте по памет :)
Противно на това, което сте разбрали, аз изтъкнах, че програмите на Adobe са тромави бози за Windows, но затова пък толкоз скъпи :)
След което посочих Foxit Reader-а, като possible free solution of the problem.

Горното разбира се е вярно само дотолкова, доколкото сте визирали мен в поста си, ако не сте аз се показах идиот ;)
Аватар
cleo
Потребител

Мнениеот ykovachev » 29 Яну 2008, 21:12

Не, не визирах Вас - става въпрос за друг колега, който предложи PDF-Viewer и, да Ви кажа, в момента именно с това работя. На мен ми уйдисва на навиците за писане, запазвам си файловете и т.н. Ама не сте се показали като идиот, а като част от групата находчиви колеги, които помагат на всички останали :wink:
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот ponko_g » 30 Яну 2008, 23:16

Мерси на всички включили се !

Оправям се !
Успехи ! :wink:
ponko_g
Нов потребител

Назад към Търговско право