начало

КС възложи на ЦИК да преизчисли резултатите от изборите   КС възложи на ЦИК да преизчисли резултатите от изборите  

Не мога да посоча улица за адрес на седалище

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Не мога да посоча улица за адрес на седалище

Мнениеот ico_best » 18 Мар 2008, 14:17

Интересува ме дали някой е имал подобен случай или аномалия при новия търговски регистър. ЕООД си е избрало за седалище едно малко село, в което имена на улици просто няма, ако има улици изобщо. Това което може да се посочи е област община и село Голямо .... например. Това според вас основание ли е за отказ? Благодаря!
ico_best
Младши потребител

Мнениеот SashkoS » 18 Мар 2008, 16:02

Адресът си е адрес.
Седалището е селото, а къде е адресът на управление? Предполагам някоя къща. Ако живеещите в къщата имат лични карти на които пише. "с. Горно Нанадолнище, Пешо Пешев", значи това е адресът. Евентуално можете да посочите "къщата на Пешо Пешев".

П.П. Ако адресът е някоя стопанска сграда, можете да посочите и "Западна промишлена зона, кравефермата" :)))
Това като шега, разбира се...
SashkoS
Потребител

Мнениеот prof_prof » 19 Мар 2008, 00:23

Както казва колегата, адресът си е адрес!
Аз имам регистрирана фирма с адрес на управление: "Автопаркинг пред блок № ХХ " :lol:
Изображение
QUOD TIBI FIERI NON VIS, ALTERI NE FACERIS
prof_prof
Потребител

Назад към Търговско право