- Дата и час: 03 Дек 2024, 09:21 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Помощ за документ
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ за документ
Здравейте,имам нужда от малко помощ.За да прехвърлим имот от физическо лице на фирма ми е необходим документ за решение от общото събрание на дружеството.Може ли някой да ми помогне със съставянето му.Благодаря предварително.
- mmtomova
- Нов потребител
Макар, че съм от скоро във форума и на мен ми писна. Управляващият на фирмата да отиде при адвокат или Нотариус.
- i.georgieva
- Младши потребител
Re: Помощ за документ
mmtomova написа:Здравейте,имам нужда от малко помощ.За да прехвърлим имот от физическо лице на фирма ми е необходим документ за решение от общото събрание на дружеството.Може ли някой да ми помогне със съставянето му.Благодаря предварително.
Да. Този, който може да Ви помогне, е специалист, който упражнява адвокатска професия.
- katerinakuch
- Активен потребител
ами фирмата с какво ще купува имота? с портокали и банани ли?? или с пари? след като има пари за имота, предполагам, че може да намери пари и за адвокат, който да напише решението.
- barri
- Потребител
Разбира се,че с пари.Нотариуса го изисква този документ,та си помислих,че ние трябва да си го направим.Може малко по спокойно да го карате.
Приятен ден
Приятен ден
- mmtomova
- Нов потребител
Има фрапиращи случаи. Една моя приятелка - счетоводител в международна компания веднъж ми звънна.....защото я накарали да напише нотариален акт. Имали някакъв адвокат, но той идвал рядко.....та между другото тя го замествала
- Karakochev
- Потребител
Пък тези , които вършат нещо , което не им е работа са КЛЕПОУХИ МАГАРЕТА, които дават всеки да ги яха
- Karakochev
- Потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|