начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

ПРЕРЕГИСТРАЦИЯ И ПРОМЯНА В ОБСТОЯТЕЛСТВАТА

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ПРЕРЕГИСТРАЦИЯ И ПРОМЯНА В ОБСТОЯТЕЛСТВАТА

Мнениеот kali75 » 08 Апр 2008, 13:01

Колеги, моля за малко помощ, тъй като не открих точно това което ме интересува.
Вече имам един отказ за пререгистрация за това, че не съм прикрепила удостоверение по §4 на един от клоновете (понеже го подавах по ел.път съм прикрепила такова на друг клон :cry: ) Сега обаче имам промяна в съвета на директорите, като изпълнителния директор е друго лице (което няма и ел.подпис, та ще трябва да се реда на опашките). Можете ли да ми кажете сега заявлението от новоизбрания изп. директор ли трябва да е и аз трябва ли да си попълня новия състав на съвета на директорите.
Благодаря ви предварително.
kali75
Потребител

Мнениеот kali75 » 08 Апр 2008, 13:01

а в същото време и седалището на един от клоновете се промена на общото събрание....
kali75
Потребител

Назад към Търговско право