начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Пререгистрация и прекратяване на ЕООД

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Пререгистрация и прекратяване на ЕООД

Мнениеот moniatanasova » 12 Май 2008, 16:51

Здравейте колеги!
Надявам се някой да ми помогне-става въпрос за ЕООД,което не е упражнявало никаква дейност до момента и собственикът иска да го заличи.Мисля да направя промяната-прекратяването заедно с пререгистрацията .За първи път се сблъсквам с тази процедура и незная какви документи ще бъдат нужни.Доколкото знам освен А4 и Г1 за пререгистрацията,допълнително А4 за прекратяването,както и:
-решение за прекратяването на собсвеника,но там трябва да определя срок за ликвидация(6 мес ли трябва да бъде)?
-удостоверение от НАП,че не дължи данъци;
Има ли нещо,което съм пропуснала,ако някой знае,моля да ме посъветва!А това заявление Б6-за ликвидацията кога трябва да се подаде?
Предварително благодаря на отзовалите се! :)
moniatanasova
Младши потребител

Мнениеот vili_spasova » 12 Май 2008, 17:07

Уважаема колежке,
С риск да ме нахокат :wink:
Най- лесното което мога да подскажа - ТЗ - частта за ООД, ЗТР,

И ТАЙНАТА - в страницата на ТР- brra.bg и малко повече упоритост от Ваша страна можете да си "препишете " буквално всичко което ще Ви е необходимо във Вашия случай :wink:
Успех и късмет
Вили
Не си въобразявай!
vili_spasova
Потребител

Мнениеот moniatanasova » 12 Май 2008, 17:20

Благодаря Ви Вили :D
Просто с тази ликвидация ми е голяма каша в главата
moniatanasova
Младши потребител

Назад към Търговско право