Необходимо ми е удостоверение за актуално състояние на фирмата ми.
Но не зная откъде да взема образец на молбата, която трябва да подам до съда. Търсих в интернет и не намерих. Много ви моля за съдействие в този труден и спешен момент.
- Дата и час: 01 Дек 2024, 12:26 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
молба до съда за издаване на удостоверение
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: молба до съда за издаване на удостоверение
Ami niama spetsialno utvardeni obraztsi. Tova e nai elementarnata molba, koiato moje da sashtestvuva, moje da ia napishete i na raka v samia sad. Neshto ot roda:
Do ...... sad
firmeno otdelenie
M O L B A
ot ............., EGN ............
adres: ........................
G-n Sadia,
molia da mi bade izdadeno udost. za akt. sastoianie na upravliavanata ot men firma s naimenovanie ..............., registrirana po f.d.№ ...... na ................ sad
Prilagam kvitantsia za zaplatena darjavna taksa.
podps:
Do ...... sad
firmeno otdelenie
M O L B A
ot ............., EGN ............
adres: ........................
G-n Sadia,
molia da mi bade izdadeno udost. za akt. sastoianie na upravliavanata ot men firma s naimenovanie ..............., registrirana po f.d.№ ...... na ................ sad
Prilagam kvitantsia za zaplatena darjavna taksa.
podps:
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|