- Дата и час: 03 Дек 2024, 10:17 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Въпрос за недвижим имот и фирма
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за недвижим имот и фирма
Здравеите, имам следния въпрос -искам да прехвърля недвижим имот на фирмата си защото от 3 год имаме съдебна делба която е към края си-и за да стане делбата по лесно и по няколко други причини реших този имот да се прехвърли на фирмата ми,но преди няколко дни когато говорих с приятели за това -те ми казаха че при едно следващо прехвърляне на имота фирмата ще ми дължи ДДС-това вятно ли е и ако е така ако реша да продам фирмата си това ДДС ще трябва ли да се плаща,и дали с продажбата на фирмата ако реша да продам тоя имот ще трябва да се вади нов нотариялен акт-изобщо не съм наясно с правните последици на това което смятам и искам да направя -ако някои може да ми даде съвет ще се радвам да го сподели с мен-благодаря предварително за отговорите ви
- lisa1
- Нов потребител
След като сте във висящ процес за съдебна делба - как ще прехвърляте ??? Нали има и съсобственици и точно защото не можете доброволно да си поделите имота имате дело? А те дали ще са съгласни ? Последния въпрос е риторичен, тъй като очевидно е че не са иначе нямаше да водите делото. Въпросите за ДДС-то - към счетоводител.
- abstract
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|