начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Смяна на собственик на ЕООД

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Смяна на собственик на ЕООД

Мнениеот dinkoalf » 31 Май 2008, 15:20

Мъж иска да прехварли ЕООД - то си на майка му (естествено максимално ефтино)!Какви документи са необходими за тази цел?Как трябва да изглежда договора за прехварляне/продажба на ЕООД-то от един на друг собственик?Говорим само за ЕООД!Седалище и другите данни на фирмата (освен собственика) се запазват сащите!
dinkoalf
Нов потребител

Re: Смяна на собственик на ЕООД

Мнениеот abstract » 31 Май 2008, 16:06

[quote="dinkoalf"]Как трябва да изглежда договора за прехварляне/продажба на ЕООД-то от един на друг собственик?/qu
Зае максимално евтин въпрос - максимално евтин отговор !!! Трябва да изглежда точно като договор за прехвърляне на ЕООД.
abstract
Потребител

Мнениеот titchen » 11 Юни 2008, 18:25

с риск да ме наплюете жестоко, ще попитам, само за да съм 100% сигурна и да не ме връщат утре от ТР: при учредяване на ЕООД едноличния собственик подписва договор за управление сам със себе си ли? или е достатъчно да има спесимен на подпис, учредителен акт и решение за учредяване на ЕООД? благодаря предварително
titchen
Нов потребител

Назад към Търговско право