Здравейте, налага ми се на публикувам покана в регистъра за свикване на Ос но не ми се е случвало да публикувам такава в новия регистър, Моля ако не ви затруднявам да ми съдействате:
освен поканата искат ли и придружително писмо или нещо друго към нея за да я публикуват
и досегашната практика беше да е подписана от СД, а сега как е моля за съдействие,
благодаря предварително
- Дата и час: 02 Дек 2024, 08:54 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Покана за свикване на ОС на Акционери
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
На основание чл.223,ал.3 от ТЗ свикването става с покана,която се обявява в търговския регистър.Самото обявяване на основание на ЗТР става със заявление Г1-формуляр,документ за платена такса за обявяване на съответния акт в регистъра и при спазване на изисквания на ЗТР на условията за представителна власт на лицето,което обявява акта.
- punisher
- Потребител
Благодаря за отговора още едно питане
необходимо ли е да приложа и протокола от ОС на СД с който взимат решение за свикването на ОС на Акционерите
необходимо ли е да приложа и протокола от ОС на СД с който взимат решение за свикването на ОС на Акционерите
- ivaa1
- Младши потребител
ykovachev написа:да, иначе ще Ви отрежат
И аз ще добавя едно "да" към този отговор.
Само дето не е протокол от ОС на СД, а протокол от заседание на СД.
И-според това кой ще подаде Г1 с текста на поканата и протокола-всичките му там декларации и пълномощно, ако се налага.
Петък е време за приятелите. Джони, Джак, Джим и всички останали.
-
ocean - Потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|