начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Търговски регистър - питане

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Търговски регистър - питане

Мнениеот ania » 19 Авг 2008, 15:05

Здравейте, колеги,
днес ми се случи нещо интересно, подавайси заявление Г1 за обявяване на ГФО. При положение, че приложих сканирно копие на ДТ (подавах документите по ел. път), накрая при подписването ми излезе червен надпис, че не съм си внесла ДТ в еди какъв си размер. - да я платя по ел. път. Сигурна съм, че сте обявявали актове, така че - моля някой да ми разясни какво точно искат от регистъра.
Мерси :)
ania
Потребител

Мнениеот ykovachev » 19 Авг 2008, 15:12

Спокойно, "грешката е вярна". Този червен надпис може да Ви служи за ориентир в таксата. Иначе прикачвате файла със сканираната вносна бележка и нямате никаква грижа. Аз проблеми не съм имал.
Успех!
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот ania » 19 Авг 2008, 15:47

Благодаря!
ania
Потребител

Назад към Търговско право