начало

ВАС отхвърли жалбата срещу последното увеличение на минималната заплата ВАС отхвърли жалбата срещу последното увеличение на минималната заплата

ЕТ, ООД или ЕООД

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ЕТ, ООД или ЕООД

Мнениеот светослав » 04 Апр 2005, 15:39

Как да регистрирам магистър-фармацефт скогото имам уговорка да работи в построена и оборудвана от мен аптека. Инвестицията по ремонт, лицензиране, такси по инстанции ще са мои , но на негово име. Той-магистъра ще работи за заплата.
светослав

Re: ЕТ, ООД или ЕООД

Мнениеот адв. » 04 Апр 2005, 15:48

Учредете едно ООД с минимално негово участие.
адв.

Мнениеот светослав » 04 Апр 2005, 16:56

Dobre toi moje li kato sadrujnika togava da otgovori na iziskvanijata za polu4avane na razreshitelno po zakona za lekarstvata I aptekite v humannata medizina I na naredba 8?
светослав

Мнениеот Ч » 04 Апр 2005, 19:43

Като имате пари за аптека ще намерите и за адвокат!
Ч

Мнениеот Контрол по трафика » 04 Апр 2005, 19:46

ПЪРВИЯТ МЪДЪР ОТГОВОР ЗА ТАЗИ ВЕЧЕР. ДАНО НЕ Е И ПОСЛЕДНИЯ. АМАН ОТ МУФТАДЖИИ - "ТАРИКАТИ".
Контрол по трафика

Re: БЕЗПЛАТНА ИНФО...

Мнениеот nikilex » 04 Апр 2005, 20:48

светослав,
задължително регистрираш магистър-фармацефта с когото имаш уговорка да работи в построена и оборудвана от теб аптека, като ЕТ.

Ти трябва да си регистриран като ЕООД / ООД.

... и сключвате един Договор за "....................................................................................."

...а отн. съдържанието на горепосочения Договор, ще ти е необходима правна помощ и съдействие от "Някуй койт евентуалну ги ръзбира тез работи" и вече висиш с едни 500-600 лв. напред от към инфо - материала : )))
nikilex
Потребител

Мнениеот светослав » 06 Апр 2005, 10:05

не карам никого на сила да ми дава съвет, да сме на ясно, но господа каква ми е гаранцията, че отивайки при ваш колега или идвайки при вас ВИЕ ще ми дадете правилното решение с/у престация естествено, я вижте нагоре вариянтите май един с друг общо нямат, а те са ВАШИ КОМПЕТЕНТНИ СЪЖДЕНИЯ. предпочетам на добра воля да добия обща представа с малко късмет разбира се и тогава да пазарувам услугите ВИ.
светослав

Мнениеот nikilex » 06 Апр 2005, 11:00

ПРАВИЛНО си се ориентирал
nikilex
Потребител

Мнениеот слави » 06 Апр 2005, 12:04

Аман бе... ако има балъци да ти даряват труда си ей така, помежду другото, горко им... Защо не вземеш да посетиш някой колега, хем по-бързо, хем по-сигурно? Ама щото българина е свикнал и шамар да е, на аванта да е... Айде сега, самосиндикално си осери нещата, пък после ще има да плачеш на рамото на някой колега да спасява положението, и гарантирано ще си вътре поне с три пъти повече пари, отколкото сега се опитваш да спестиш.
слави

Мнениеот светослав » 06 Апр 2005, 14:07

ти прочете ли ми поста бе посерко да ти вляза в тока и аз, глей си кефа и оди да пишеш на друго място ти си срам за гилдията бе капут
светослав

Мнениеот слави » 06 Апр 2005, 18:15

аре аман от чобани бе...
слави

Мнениеот nikilex » 06 Апр 2005, 20:11

светослав, прегледа ли си Пощата
nikilex
Потребител

Мнениеот добро волец » 11 Апр 2005, 15:46

само не ми ста ясно, дали теб някой адвокат те кара насила да ходиш при него?
добро волец

Назад към Търговско право