Привет!
Тия дни ми предстой продажбата на автомобил(прехвърлянето),като купувача ще ми даде с 300 лв по-малко,с уговорката до 15 дни да ми ги издължи.Склонен съм и до края на януари да го чакам,но изобщо не съм сигурен в неговата коректност.Има ли възможност с Запис на Заповед да го задължа за изплащане на сумата в определения срок.Какво трябва да представлява (ако има някакъв образец) и какви са задължителните реквизити при съставянето и,понеже чета,че всяка думичка е от значение.Може ли да бъде като комбинация от печат и ръкопис,като има ли значение кой попълва данните.Колко приблизително ще ми струва нотариалната заверка(задължителна ли е).Може и част от въпросите ми да са глупави,но.....
Благодаря предварително !
- Дата и час: 29 Ное 2024, 01:42 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Запис на Заповед ?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
og
ЗАПИС НА ЗАПОВЕД
Сума: 5 000/пет хиляди/ лева
Падеж: 01.07.2006г.
Място на плащане: гр
Подписаният, ...................... с ЕГН ......................., л.к. №......................., издадена на ................ от МВР – гр..............., постоянен адрес: ...........................................се задължавам да заплатя по тази ЗАПИС НА ЗАПОВЕД, неотменимо и безусловно, без разноски и протест за поемателя, сумата от 5 000/пет хиляди/ лева на .........................................., или на негова заповед, най – късно до 01.07.2006г./първи юли две хиляди и шеста година/.
Място на издаване: гр. ......................
Дата на издаване ...............................
ИЗДАТЕЛ:
Не е задължително да е нотариално заверен подписа, но за по-голяма сигурност-може.
Сума: 5 000/пет хиляди/ лева
Падеж: 01.07.2006г.
Място на плащане: гр
Подписаният, ...................... с ЕГН ......................., л.к. №......................., издадена на ................ от МВР – гр..............., постоянен адрес: ...........................................се задължавам да заплатя по тази ЗАПИС НА ЗАПОВЕД, неотменимо и безусловно, без разноски и протест за поемателя, сумата от 5 000/пет хиляди/ лева на .........................................., или на негова заповед, най – късно до 01.07.2006г./първи юли две хиляди и шеста година/.
Място на издаване: гр. ......................
Дата на издаване ...............................
ИЗДАТЕЛ:
Не е задължително да е нотариално заверен подписа, но за по-голяма сигурност-може.
- harmaiani
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|