Във форума прочетох твърдението, че когато собственикът на капитала е и управител на дружеството трябва да договори сам със себе си. Това означава ли, че при подаването на документите за съдебна регистрация трябва да подам декларация по чл. 142 от ТЗ и Договор за възлагане на управлението? Струва ми се нелогично, но май е наложително?!
Ще ви бъда благодарна за насоките, защото ми е за сефте!
- Дата и час: 29 Ное 2024, 01:32 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Регистриране на ЕООД
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
11 мнения
• Страница 1 от 1
В Пловдивски окръжен съд е без договор за управление
Поне до днес в ПОС не са искали договор за управление нито при ООД нито при ЕООД. Вчера си взех новото такова.
- нина
Аз заявявам, че в СГС повечето състави изискват Договор за управление, доро още преди да имаше нещо написано в ТЗ. И определени състави оставят БД, поради липса на такъв.
- marsidi
- Потребител
между другото СГС, ФО, 8-ми състав не ми иска Договор за управление, като регистрирах еоод, но преди да подам документите писах във форума с този въпрос и ми казаха че ще ми трябва. даже ми обясниха кой къде и в какво качество се подписва. Но сега регистрирам едно оод и за всеки случай съм подал и договора.
- damyan
- Младши потребител
11 мнения
• Страница 1 от 1
|
|