Здравейте!
Опитах с търсачката да намеря отговор на въпроса си, но не успях. Ако темата е била обсъждана вече, ще съм доволна и на линк. Ако не-моля, ориентирайте ме, какво следва след получаването на съдебното решение за регистрация на ЕООД.
Колега само ми каза, че вече нещата не са както преди (БУЛСТАТ, НОИ и данъчна регистрация), но не беше съвсем наясно какво трябва да се прави.
Ако можете да ми кажете къде и какви регистрации трябва да се направят, както и какви такси се дължат, ще бъда признателна!
Благодаря ви предварително!
- Дата и час: 29 Ное 2024, 06:47 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Какво следва след съдебната регистрация на ЕООД?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
10 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Какво следва след съдебната регистрация на ЕООД?
ocean написа:Здравейте!
Опитах с търсачката да намеря отговор на въпроса си, но не успях. Ако темата е била обсъждана вече, ще съм доволна и на линк. Ако не-моля, ориентирайте ме, какво следва след получаването на съдебното решение за регистрация на ЕООД.
Колега само ми каза, че вече нещата не са както преди (БУЛСТАТ, НОИ и данъчна регистрация), но не беше съвсем наясно какво трябва да се прави.
Ако можете да ми кажете къде и какви регистрации трябва да се направят, както и какви такси се дължат, ще бъда признателна!
Благодаря ви предварително!
Следва -в 7 дневен срок от решението регистрация в БУЛСТАТА ,таксите виж ги на страни(цата на агенцията по вписванията ,данъчно вече няма има НАП ,няма данъчен номер само един БУЛСТАТ , също следва да се регистрира по Закона за защита на личните занни .
- donna
- Старши потребител
Благодаря!
Договорът за възлагане на управлението също трябвало да се регистрира.... така ми каза въпросният колега. Къде се прави това? И трябва ли, всъщност?
Договорът за възлагане на управлението също трябвало да се регистрира.... така ми каза въпросният колега. Къде се прави това? И трябва ли, всъщност?
-
ocean - Потребител
Още нещо.....
Опитвам се да намеря в страниците на НАП и на ГДД формуляра на декларацията за данъчна регистрация (или както там се казва вече), но не успявам.
Бихте ли ми дали линк, откъдето да я изтегля!
Опитвам се да намеря в страниците на НАП и на ГДД формуляра на декларацията за данъчна регистрация (или както там се казва вече), но не успявам.
-
ocean - Потребител
ocean написа:Още нещо.....
Не там на страницата на агенцията по вписванията е формуляра за регистрация по булстат
- donna
- Старши потребител
Освен БУЛСТАТ, в 7-дневен срок от започване на дейността трябва да се регистрира в "НОИ". Сега НАП. Питайте ги по телефончето, ще ви кажат къде.
А за личните данни не бях се сещала, донна! Интересно, обаче, преди година-две, когато беше краен срок за регистрация на всички в заварено положение, изпратих такива заявления, а нямам обратно удостоверение за вписване!
А за личните данни не бях се сещала, донна! Интересно, обаче, преди година-две, когато беше краен срок за регистрация на всички в заварено положение, изпратих такива заявления, а нямам обратно удостоверение за вписване!
- alexa2
- Потребител
alexa2 написа:Освен БУЛСТАТ, в 7-дневен срок от започване на дейността трябва да се регистрира в "НОИ". Сега НАП. Питайте ги по телефончето, ще ви кажат къде.
До колкото знам никой няма такова удостоверение .
- donna
- Старши потребител
Re
във връзка с таксата в БУЛСТАТ-за ЕООД е 60 лв+2лв превод.Договорът за възлагане на управлението трябва да го има според ТЗ, но не е задължително да го вписвате(въпреки, че в някои съдилища го изискват при регистрация на фирмата).Аз наскоро регистрирах ЕООД и всичко, което отговориха колегите по-горе е така.
Единствено не разбрах за задължението за регистрация по Закона за личните данни-пояснете, ако обичате!
Единствено не разбрах за задължението за регистрация по Закона за личните данни-пояснете, ако обичате!
- evrika
- Младши потребител
Re: Re
evrika написа:във връзка с таксата в БУЛСТАТ-за ЕООД е 60 лв+2лв превод.Договорът за възлагане на управлението трябва да го има според ТЗ, но не е задължително да го вписвате(въпреки, че в някои съдилища го изискват при регистрация на фирмата).Аз наскоро регистрирах ЕООД и всичко, което отговориха колегите по-горе е така.
нещо ме домързява,ЗЗЛД има и промени, всичкото инфо и формулярите тука
http://privacy.gateway.bg/htmls/page.ph ... =122&id=71
- donna
- Старши потребител
10 мнения
• Страница 1 от 1
|
|