Здравейте,
Моля ви за малко помощ. Търся закон, който да урежда условия за промоции относно потребителска акция. Със сигурност знам, че периода на провеждане трябва да бъде посочен върху рекламния материал, само че не си спомням в кой закон го четох. Моля да ми дадете насоки.
Предварително ви благодаря.
- Дата и час: 01 Дек 2024, 23:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Търсене на закон, моля помогнете
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
търсих с търсачка цяла сутрин, но нищо не ми излиза, препрочетох закона за потребителите и там нищо.... а знам че го има
- fiorefiore
- Младши потребител
Препрочети го още веднъж! И после иди при адвокат да ти каже какво да правиш! Ние, fiorefiore, затуй сме учили, дипломи сме взели, практикуваме и продължаваме всеки ден да учим, за да знаем кой закон е в сила, кой е отменен, да можем като дойдеш, да ти кажем какво да правиш, да ти дадем ПРАВЕН СЪВЕТ.
- Sarra
- Потребител
Чл. 42 от Закона за защита на потребителите.
Колеги, няма да ви се откъснат ръцете да напишете две думи... Вместо километрични постове кой е юрист и кой не е, драснете по един ред да помогнете на някой... Пазете си нервите и със здраве.
Колеги, няма да ви се откъснат ръцете да напишете две думи... Вместо километрични постове кой е юрист и кой не е, драснете по един ред да помогнете на някой... Пазете си нервите и със здраве.
- svetulka
- Младши потребител
Svetulka много благодаря за поста. Радвам се, че има знаещи като теб, които помагат.
Обикновен човек съм и рядко ми се налага да ползвам законите, затова се пбръщам към вас.
Благодаря много.
Обикновен човек съм и рядко ми се налага да ползвам законите, затова се пбръщам към вас.
Благодаря много.
- fiorefiore
- Младши потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|