начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Регистрация на фирма за покупко-продажба на недв.имоти

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Регистрация на фирма за покупко-продажба на недв.имоти

Мнениеот Farfi » 29 Авг 2007, 16:59

Здравейте! Имам фирма, която ще си смени предмета на дейност и ще се занимава с покупко-продажба на недвижими имоти. При тези фирми имали нещо по специфично по отношение на регистрацията на фирмата-специален регистър ......Благодаря!
Farfi
Нов потребител

Мнениеот civilista » 29 Авг 2007, 17:27

Ако това ще е основният ви предмет на дейност, може да си имате проблеми, защото по принцип с такава дейност може да се занимават само специални дружества, които се учредяват по особен ред, имат голям капитал и т.н.
Потърсете консултация с колега или укротете амбициите си за включване в предмета на дейност на каквото ви хрумне, защо не включите да давате кредити и приемате влогове на граждани и да търгувате с акции :wink: :wink: :wink:
Щом ще търгувате с имоти, бръкнете се за някой лев и се консултирайте с адвокат или просто не занимавайте форума с такива неща.
В края на краищата сте /предполагам/ търговско дружество :evil: :evil: :evil:

П. С. Не съм лютият, но ми накипя днес от едни подобни клиенти, дето смятат, че всички са им длъжни и едва ли не адвокатите са виновни за наличието на законови изисквания.

Всичко живо стана бизнесмен и писка, че не става неговото.
civilista
Младши потребител

Назад към Търговско право