Zdrawejte,
На 25.06.2007 г. взех от БТК за да изпробвам безплатно за 2 седмици ADSL модем, като за това подписах съответно: "Заявка-споразумение и Констативен протокол" с условие ако активирам ADSL -интернет и той ми хареса да го ползвам 24 месеца като плащам абонамент.Аз не успях да го активирам, идваха техни инженери, но и те не успяха да го активират от моя компютър и ми казаха да остане ADSL модема, а абонаментна такса ще дължа 2 седмици след като го активирам!И до сега не съм ползвал този ADSL модем, но пристигна сметка за 5 месеца назад.!Попитах в БТК - казаха ми, че са променили Общите условия (които аз не бях прочел при подписването на "Заявка-споразумение и Констативен протокол", защото не ми ги предоставиха) и те вече имат силата на обвързващ ме ДОГОВОР!..
Как бих могъл да го анулирам!? Не съм съгласен с клаузите им..
Мога ли да се позова на Чл.143 и чл.146 от ЗАКОНА за Защита на Потребителите - Неравноправни клаузи в потребителски договори
Търся някой, който да се осмели и дръзне да се противопостави на гигант като БТК ..
- Дата и час: 03 Дек 2024, 08:24 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Kazus - БТК заробващи договори
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Kazus - БТК заробващи договори
"Не може да има безупречно действие, но може да има безупречен извършител."
- socrat
- Младши потребител
Явно е трудно за коментиране!..
- socrat
- Младши потребител
Re: Kazus - БТК заробващи договори
socrat написа:Zdrawejte,
Търся някой, който да се осмели и дръзне да се противопостави на гигант като БТК ..
А ще му платиш ли ?
- d_d
- Потребител
БТК не е непобедима фирма, " голямо " е само името й.
Тук основният въпрос е дали знаете по какъв начин да й се противопоставите?!
Тук основният въпрос е дали знаете по какъв начин да й се противопоставите?!
- zelen
- Потребител
Ima 6ans i w BTK dopuskat gre6ki:
Edin ot na4inite e, 4e nikyde w "Заявка-споразумение и Констативен протокол" ne e zapisano kakwa e cenata za uslugata..
- socrat
- Младши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|