- Дата и час: 28 Ное 2024, 23:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
необходими документи за кетърингова дейност
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
необходими документи за кетърингова дейност
Здравейте!Моля Ви, ако някой знае какви са необходимите документи за снабдяване с лиценз за извършване на кетъринг или подновяване на такъв лиценз, нека да ми помогне.Предварително благодаря.
- lorelai
- Младши потребител
Re: необходими документи за кетърингова дейност
не съм сигурен, че кетъринговата дейност въобще подлежи на някактв специален режим, особено пък лицензионен. защо смятате, че се изисква лиценз за извършване на такава дейност?
- baicho
за кетъринг доколото знам не е необходим лиценз, но има много изисквания на ХЕИ които трябва да се спазват във връзка с помещението в което ще се доставя храната, опаковките и дори съдовете в които ще се носят.
- ne
- Потребител
Не подлежи на специален режим. Трябва да се спазват изискванията на ХЕИ и ДВСК.
- еla
Вижте в Закона за храните! Може да се обърнете и към Асоциацията на ресторантьорите.
- Be you
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|