начало

КС възложи на ЦИК да преизчисли резултатите от изборите   КС възложи на ЦИК да преизчисли резултатите от изборите  

Заявление Д1 за запазване фирма

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Заявление Д1 за запазване фирма

Мнениеот enterenter » 08 Фев 2008, 11:58

Здравейте !
Някой може ли да ми помогне с попълването на това Заявление ?
Трябва да запазя име на ООД с двама управители, но има място само за едно име в данните за "заинтересовано лице" ?
enterenter
Младши потребител

Мнениеот barri » 08 Фев 2008, 13:00

не ви и трябват данните и на двете лица.
barri
Потребител

Мнениеот juri » 08 Фев 2008, 13:08

Към тези, които имат практика по запазване на фирми с Д1

Изисква ли се нотариална заверка на това заявление, при положение, че не се подава от лицето, посочено като заявител? (Отбелязвам, че тук липсва такава графа в бланката.)
На практика - мога ли аз, Юри, да запазя фирмата "Лютият" за ЕООД с управител и едноличен собственик на капитала Портокал? :D
juri
Потребител

Мнениеот alena_ » 08 Фев 2008, 13:38

Да, колега трябва да заверите нотариално заявлението. Аз лично съм подавала две заявления Д1 и двете ги бях заверила нотариално.
alena_
Потребител

Мнениеот sylvie » 08 Фев 2008, 14:00

имах идентичен случай.

беше достатъчно д1 да бъде само от единия управител, независимо че дружеството щеше след учредяване да се представлява от двама управители заедно. в тр-софия поискаха нотариална заверка на подписа. фирма може да се запази само от управител или съдружник/едноличен собственик.
sylvie
Младши потребител

Назад към Търговско право