начало

КС възложи на ЦИК да преизчисли резултатите от изборите   КС възложи на ЦИК да преизчисли резултатите от изборите  

Договор за ексклузивност

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Договор за ексклузивност

Мнениеот nadq7 » 11 Фев 2008, 03:28

Здравейте на всички:)
Бих искала да попитам дали някой може да ми даде повече информация относно как точно се изготвя Договор за Ексклузивност. Как да го изготвя така ,че да има правна стойност и да съм сигурна,че ако се наложи мога да го използвам , за да защитя правата си от нелоялна конкуренция. Става дума за Договор за предоставяне на изключителни права за продажбата на патентован продукт (внос от Китай) , за дизайна му, не за търговската марка ,на територията на Република България . Интересува ме каква е процедурата, към какъв специалист трябва да се обарна, какви са таксите , сроковете и т.н.
Благодаря предварително.
nadq7
Нов потребител

търси правилния човек

Мнениеот totyu » 11 Фев 2008, 14:23

:lol: човека които ти трябва се казва Емил Габриел Бенатов
totyu
Нов потребител

Назад към Търговско право