начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Капитал за регистрация на ЕООД

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Капитал за регистрация на ЕООД

Мнениеот paulao » 12 Юни 2008, 14:39

Здравейте,
във връзка с гласуваната от парламента на първо четене промяна за промяна на минималната сума за регистрация на ЕООД от 5000 лв. на 500 лв. искам да Ви попитам, кога евентуално се провежда това второ четене след което евентуално се приема или не това предложение тъй като разликата в двете суми е осезаема ? Предполагам че този въпрос вълнува много други граждани, така че се надявам на своевремен отговор. :roll: :wink: 8)
paulao
Нов потребител

Мнениеот sunrise » 12 Юни 2008, 14:46

sunrise
Активен потребител

Мнениеот karelia79 » 18 Юни 2008, 12:49

ykovachev написа:Без да съм сигурен, щото не съм парламентарно мнозинство, очаквам това предложение в крайна сметка да не се приеме...

Аз също!
karelia79
Потребител

Назад към Търговско право