- Дата и час: 02 Дек 2024, 08:30 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Подаване по ел. път??
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Подаване по ел. път??
Колеги, ако някой е подавал заявления по интернет, ще съм благодарна за малко съдействие. В полето заявител моето име ли пиша, след като заявлението ще се подава чрез моя ел. подпис? И ако трябва да пиша това на търговеца, то как да изпълня изискването за нот. заверка? Мислех си да попълня от мое име и да сканирам заявлението на търговеца с нот. заверения му подпис....И още нещо-таксите в този случай нали са 75%?
- mialore
- Младши потребител
В АВ София и Благоевград казаха,че таксите са 75%.Рових се в сайта на регистъра и никъде не видях внесена по-малка такса, но пък щом в закона го пише си мисля,че нямат основание да ми откажат .Защо мислите,че трябва да се промени и тарифата-в ЗТР според мен ясно си е казано.
- mialore
- Младши потребител
Здравейте, колеги, бих искала да попитам каква точно декларация подават законните представители, ако аз съм адвокат - заявител? Тази декларация не изхожда ли от мен самата? Аз също предпочетох цялата такса да внеса, никой никога не знае... И един технически въпрос? С каква програма сканирате големи документи от по 12-13 страници? На мен в pdf формат документът ми излезе 6,50 МВ и сайтът отказа да ми го ъплоудва без обяснения! Никъде не пише до какъв размер файлове могат да се прикачват! Някой знае ли как да компресирам... превърнах го във форум по информатика, но... неволи!
- beauty
- Младши потребител
Декларация по чл.13, ал.4 (Декларация за истинността на заявените обстоятелства или за приемането на представените за обявяване актове)
Изглежда ето така:
http://img294.imageshack.us/img294/7228/1111rn6.png
А за компресирането използвайте *.png формат. Файловете стават по 50-100 кб.
Изглежда ето така:
http://img294.imageshack.us/img294/7228/1111rn6.png
А за компресирането използвайте *.png формат. Файловете стават по 50-100 кб.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Размерът на ПДФ-а зависи и от това дали сканирате цветно и на каква резолюция. Аз лично сканирам черно-бяло (не в сивата скала!) на 300 dpi. Излиза достатъчно стегнато - 10 -12 страници стават няколкостотин кБ.
- ykovachev
- Активен потребител
Много благодаря за информацията! Да, и аз стигнах до извода с черно-бялото сканиране, но предпочетох на 250 dpi за всеки случай! Не подадох отделна декларация, просто чекнах декларацията в заявлението! Стискайте палци да мине!
- beauty
- Младши потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|