начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

Регистрация ООД - има ли лятна почивка в съда и АВ?

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Регистрация ООД - има ли лятна почивка в съда и АВ?

Мнениеот maxuel » 23 Юли 2008, 23:03

Здравейте, дали някой с повече опит може да ме информира дали СГС излиза в лятна отпуска и дали през това време (края на юли и целия август) ще мога да направя регистрация на ООД?

Също така знаете ли дали работи през лятото и АВ (Търговския регистър) след като излезе решението за фирмата, ако съда работи, за да впиша и там фирмата? (или по новите разпоредби се вписва само в ТР, не и в съда? - не съм юрист, регистрирам фирмата за себе си)

Ще се радвам, ако някой е регистрирал фирма през лятото и сподели дали има специфично забавяне заради самия сезон или процедурата отнема същото време както обикновено.

Благодаря Ви предварително!

пп. ще помоля модераторите, ако темата не е за този раздел да я преместят кътдето трябва, но да ми пратят на ЛС линк, за да не и изгубя края :)
maxuel
Нов потребител

Мнениеот GeorgiKERELOV » 23 Юли 2008, 23:23

Работи СГС, колега, не само през лятната ваканция, а дори и в събота и неделя, когато се налага в особени случаи. И Агенцията по вписванията работи.

Иначе за Вашето ООД чух, че с малко повече пари се минавало по-бързо. За тарифите не знам точно, ама като се завъртите там, ще Ви ги кажат. Тук на форума не е удобно.
GeorgiKERELOV
Активен потребител

Мнениеот maxuel » 24 Юли 2008, 00:08

Здравейте, благодаря Ви за бързата реакция. Успех и на Вас :)
maxuel
Нов потребител

Назад към Търговско право