Купих фритюрник преди два месеца близо. На петото пускане му изгоря някакво реле. Занесох го , направих рекламация, в рамките на 14 дни ми беше върнат отремонтиран. Взех го, прибрах се и започнах да пържа. На втората кошничка картофки, същото реле изгоря отново. Де факто, фритюрника беше точно 1 час при мен и обратно в магазина. Там приеха втората рекламация , като изрично подчертах графата ,че искам да ми се върнат парите, или да се замени уреда. Днес ми звънят .... на 18-тия ден от второто даване и точно на 31-вия ден от първото даване, че нямало да ми върнат парите, или да го заменят с нов, бил отново отремонтиран и да съм идел да си го взема. Няма ли буква в закона ,която изрично да задължава търговеца, да смени дадената стока, при поява на един и същ дефект повече от веднъж ? Защото така , ако продължаваме, то на този фритюрник никога няма да му изтече гаранцията и вечно ще си стои в сервиза?
Едит : Днес - преди 1 час ходих да ми го върнат отново уреда, отремонтиран... Работи точно 20 минути. Дайте съвет, какво да правя ,какви искания да отправям? И в последната рекламация беше записано, че искам да ми се възтановят парите, или да се смени уреда. Нямало издадена такава нота от сервиза.
- Дата и час: 25 Ное 2024, 05:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Отправена рекламация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
Отправена рекламация
snooker, chinchillas, STARGATE & Alfa Romeo
-
chinchilla - Потребител
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|