Zdraveite,kolegi!
Kazvam se Ivan Dimitrov i rabotia v Corporate Management and Trust Services.
Problema mi e slednia, postaviha mi zada4a da sabera informacia za slednite firmi: Benetton, Mango, Max Mara, Dika, Terranova, Bitsiani, Morgan. Informaciata e za aktivite na tezi firmi, prodazbite im i pe4albata im. Pove4eto sa registrirali OOD-ta samniavam se za AD-ta, no ne znam kak se kazvat(edva li sadarzat firmenite imena gore). Ta vaprosa e kak da razbera imenata na druzestvata prodava6ti stokite na gornite firmi i kade moga da nameria informacia za aktivite, prodazbite i pe4albata na tezi druzestva.
- Дата и час: 28 Ное 2024, 16:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Aktivi, prodazbi i pechalba na firmi
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Aktivi, prodazbi i pechalba na firmi
Има два начина - единият е в регистъра на съда по местоСЕДАЛИЩЕТО на фирмата, а другия - в БУЛСТАТ.
- bgjurist
- Потребител
Re: Aktivi, prodazbi i pechalba na firmi
Slojen vapros!
Ima malka verojatnost na vhodovete na firmenite magazini na tezi marki da sa postaveni ime, adres, registracia idr. danni kato nomer ot NDR i BULSTAT na saotvetnite predstavitelstva. Tova e parvata kra4ka. Posle ve4e po tezi firmeni danni moje da se tarsi informacia.
Ima malka verojatnost na vhodovete na firmenite magazini na tezi marki da sa postaveni ime, adres, registracia idr. danni kato nomer ot NDR i BULSTAT na saotvetnite predstavitelstva. Tova e parvata kra4ka. Posle ve4e po tezi firmeni danni moje da se tarsi informacia.
- milenaandreeva
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|