- Дата и час: 28 Ное 2024, 19:56 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
registarcia OOD ot 4ujdenec
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
registarcia OOD ot 4ujdenec
kAKVI DOKUMENTI SA NEOBHODIMI ZA REGISTRACIQ NA OOD I EOOD OT 4UJDENEC. AKO MOJE NIAKOI DA OBIASNI PO PODRABNO PROCEDURATA, I AKO IMA VYZMOJNOST DA PUBLIKUVA OBRAZCITE NA NEOBHODIMITE DOKUMENTI. ZNAM, 4E E NEOBHODIM PREVOD NA VSI4KI DOKUMENTI / V SLU4AIA STAVA VUPROS ZA ANGLI4ANI/ PREDVARITELNO VI BLAGODARIA.
- KAMI RETROVA
Re: registarcia OOD ot 4ujdenec
ne ti triabva prevod na vsicki dokumenti a samo na spesimena ot pospis i saglasie za upravlenie.
v koi grad si? mojesh li sama da izgotvish dokumentite- ne e shega rabota :)
v koi grad si? mojesh li sama da izgotvish dokumentite- ne e shega rabota :)
- nwe
Мога да изготвя всички необходими документи ,включително и преводите на
същите/имам лицензирана преводна агенция/.Ак е ООД,означава,че учредителите
са повече от един.Ако е един се ригистрира ЕООД.Така,че уточнете за какво капи
тало дружество става дума?
същите/имам лицензирана преводна агенция/.Ак е ООД,означава,че учредителите
са повече от един.Ако е един се ригистрира ЕООД.Така,че уточнете за какво капи
тало дружество става дума?
- ipon
- Потребител
ако сте в ICQqmrteje ;r ;fs kf;e, e 214090833,адвокат Момчев
- ipon
- Потребител
Ot Varna sum. predpolagam 4e 6te se spravia sama. Ot suvsem skoro sum juriskonsult vuv edna firma i sega sa purvite mi stupki. Pravila sum preobrazuvane ot OOD v EOOD i vuob6te samo promeni v obstoiatelstvata na OOD i EOOD.No ne sum registrirala firma na 4ujdenec. Znam o6te 4e e nujen da se predstavi i dogovor za naem. Ot drugo miasto razbrah 4e i drujestvenia dogovor/ respektivno u4reditelniat akt / triabva da se prevejdat. Prevoda me pretisniava.
- KAMI RETROVA
Az sam ot Varna, obadete se ako imate nujda. 0887556632
Vladimir Ivanov
Vladimir Ivanov
- viv 76
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|