начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

Електронни съдебни заседания

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Електронни съдебни заседания

Мнениеот georgi_ivanov » 23 Яну 2024, 13:35

Привет,

призован съм на заседание пред ВАС да участвам в съдебно производство. Намирам се в чужбина и пътуването до страната ще ми коства време и разходи. Имам електронен подпис и мога да се явявам на съдебни заседания през сайта ЕПЕП, но ВАС нямат профил в сайта ЕПЕП. Какво мога да направя за да помоля да се явя на съдебно заседание онлайн с електронния подпис?

Благодаря предварително!

Хубав ден!!
georgi_ivanov
Младши потребител

Re: Електронни съдебни заседания

Мнениеот bozyo » 23 Яну 2024, 14:37

georgi_ivanov написа:да се явя на съдебно заседание онлайн с електронния подпис

това е шега, нали? чували ли сте, че електронният подпис заменя саморъчния? можете да подадете документи до съда по електронен път и подписани с електронен подпис, например да упълномощите адвокат. ако не се явите, делото ще се гледа и във Ваше отсъствие. или можете да упълномощите представител. но колкото можете да се явите в съдебно заседание само с подпис и без телесно присъствие, толкова можете и с електронен подпис, демек хич.

п.п. и защо трябваше да създадете две теми??? viewtopic.php?t=70034
bozyo
Потребител

Назад към Административно право