начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

Ползвател на автомобил

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Ползвател на автомобил

Мнениеот serioja » 27 Юни 2024, 11:41

Здравейте, имам следния казус на който се надявам тук да получа отговор.
Искам да прехвърля стария ми автомобил на друг човек, но разбрах в последствие, че фирма на името на съпругата ми (родителите и я ползват) имат задължение към НАП. Като проблема е, че това задължение е лихва към сума която е вече платена, но лихвата са решили да не я плащат и да чакат да падне по давност. Като остава още година и половина да паднат по давност.
Та питането ми е, ако впиша в талона човека на който искам да прехвърля колата, като ползвател на автомобила дали ще се пращат при него евентулано направени нарушение по пътя?

Благодаря предварително за съдействието :)
serioja
Нов потребител

Re: Ползвател на автомобил

Мнениеот nikodim77 » 27 Юни 2024, 19:30

Здравейте,
На въпроса Ви: „…ако впиша в талона човека на който искам да прехвърля колата, като ползвател на автомобила дали ще се пращат при него евентулано направени нарушение по пътя?”
Краткият отговор е – ДА!
nikodim77
Активен потребител

Назад към Административно право