начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

договор за издръжка и гледане - валидност

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

договор за издръжка и гледане - валидност

Мнениеот 9-tata » 18 Фев 2014, 22:30

Здравейте, баба ми и дядо ми сключват договор за издръжка и гледане с братовчедка ми. Тя ползва имота, но не полага адекватни грижи за тях. Баба ми почина в мизерия. Дядо ми е след инсулт и няма реална представа за случващото се, не е освидетелстван, дори няма личен лекар. Възможно ли е да се оспори този договор поради неспазване на условието му. Какво са стъпките и шансовете за промяна на обстоятелствата.
9-tata
Нов потребител

Re: договор за издръжка и гледане - валидност

Мнениеот karanedeff » 19 Фев 2014, 12:21

9-tata написа:Възможно ли е да се оспори този договор поради неспазване на условието му.

По исков ред - от дядото и/или наследниците на бабата
http://inscribe.free.bg/cgi-php/phpbb3/index.php
Аватар
karanedeff
Активен потребител

Назад към Договор за издръжка и гледане