начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

опис на жилище?

опис на жилище?

Мнениеот margaryta » 09 Фев 2011, 08:59

здравейте,
научих че 2003 г. съм осъден без мое знание да заплатя сума пари. През 2004 г. съм даден на държавен съдия изпълнител, който е пуснал 2 справки през 2004 г. и оттогава до май 2010 г. нищо не е предприел, както и аз не съм уведомен затова. През май 2010 г. получих съощение от частен съдия изпълнител към който е прехвърлено делото. Потърсих помощ от адвокат, който пусна молба за прекратяване, тъй като повече от 2 години не е имало извършени действия от държавния съдия изпълнител. След дълго време чакане на отговора, получихме отказ за прекратяване от частния съдия изпълнител без мотиви, и насрочи опис в жилището в което живея, което е собственост на моите родители. Въпроса ми е имали право да се прави опис на жилище на 3-то лице, което няма отношение към задължението. Как бих могъл да предотвратя или забавя този опис докато излезе решение на съда по молбата ми за прекратяване на това изпълнително производство.
Предварително благодаря за помоща.
margaryta
Нов потребител

Re: опис на жилище?

Мнениеот kalahan2008 » 09 Фев 2011, 22:14

Пак прочетете призовката за описа, най-вероятно става дума за опис на движимите вещи в това жилище, а не за опис на самото жилище. Има огромна разлика.
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Re: опис на жилище?

Мнениеот p_dyan » 09 Фев 2011, 22:55

Вади парата и плащай, няма се размине или продавай плазмите и компютрите...
И виж кои са ти несеквестируемите неща - два чифта чорапи, две фланелки с къс ръкав и една с дълъг, чифт налъми, 1 сапун и гребенче :lol:
p_dyan
Потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство