начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Публична продан

Re: Публична продан

Мнениеот vasilev_ » 22 Фев 2011, 18:59

?
vasilev_
Младши потребител

Мнениеот gudio » 22 Фев 2011, 21:43

vasilev_ написа:?

? = $
:mrgreen:
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 22 Фев 2011, 22:01

:roll: Какво неясно има в тази тема, че я поддържате жива?
Четете, каквото е написал gudio и преценете кое от избрените не е така, както трябва да е.
Имал сте възможност да спешите СИ( да обжалвате бездействието му), но сте изпуснал срока ( предполагам сте бил зает с публикуването на вашето питане на всевъзможни места из нета, та време не ви е останало).

Не четете тино-нино, така щото не сте в тази хипотеза ( макар, че е описал възможното усложнение доста нещица е оплел).

И си насрочете среща със СИ- тук не знаем какво има в кориците на това изпълнително дело, а вие не може да претендирате за коректност във фактологията.

п.п. Готин аватар, Балуев. :)
Гост.
Старши потребител

Мнениеот vasilev_ » 23 Фев 2011, 12:02

Хлъзгави сте адвокатите,в това съм се убедил,но въпросът ми беше елементарен:

Бихте ли казали до колко време е срока да бъда уведомен за това разпределение?
vasilev_
Младши потребител

Мнениеот ykovachev » 23 Фев 2011, 12:11

Не разчитайте на срокове, отивайте лично при СИ и ако трябва на място подавайте искания писмено. Все ще трябва да Ви се отговори. Ей това е полезният и елементарен отговор. Кво му е хлъзгавото? Търсете си правата активно, не разчитайте да Ви ги поднасят винаги.
poli_g написа::roll: Какво неясно има в тази тема, че я поддържате жива?
Четете, каквото е написал gudio и преценете кое от избрените не е така, както трябва да е.
... тук не знаем какво има в кориците на това изпълнително дело, а вие не може да претендирате за коректност във фактологията.

+1
Голям кеф е да млъкнеш, след като установиш, че не можеш да убедиш неубеждаемите.
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот vasilev_ » 07 Мар 2011, 21:44

ykovachev написа:Не разчитайте на срокове, отивайте лично при СИ и ако трябва на място подавайте искания писмено. Все ще трябва да Ви се отговори. Ей това е полезният и елементарен отговор. Кво му е хлъзгавото? Търсете си правата активно, не разчитайте да Ви ги поднасят винаги.
poli_g написа::roll: Какво неясно има в тази тема, че я поддържате жива?
... тук не знаем какво има в кориците на това изпълнително дело, а вие не може да претендирате за коректност във фактологията.

+1

На 24-ти миналият месец най накрая с много нерви успях да си уредя разпределение на сумите.Оправданието за забавянето беше ,че от общината бавят справките.Платих определената ми сума в брои,но таксата за изпълнителното ми дело беше повишена с 210 лв.Не оспорих защото ми писна,и исках да вървим напред.Бяха ми определени две дати днес на 7-ми трябваше да платя такса за постановление по някаква си точко 31-ва която беше 181 лв.и 2,6%за общината общо около 443 лв.Отидох с парите на място както се уговорихме,но секретарката ме посрешна на нож.Веднага ме обвини защо не съм се обадил по телефона,и в момента съм я обезпокоил.Държеше се просташки.(ОЩЕ ОТ ПЪРВИЯТ ДЕН)Едва се въздържат да не и тегля една .......
Имах чуството че съм някакъв натрапник,или направо просяк.Върна ме,и ми каза да отида надвечер защото СИ го няма пък,и сбора от протокола не излизал с 3 лв.Направих и една глупост по време на спора намекнах,че искам разбивка за всички пари които ми взеха(а те не бяха малко) и тогава една от служителките ми каза"ей сега ще ти я направим друго не искаш ли".Ужас дано Господ не ви дава да попаднете на такава кантора.Тия хора са овластени,и направо се гаврят.Най накрая с много търпение успях да платя въпросните такси,в 17.30 часа.Да видим какво ще стане на 10-ти когато имам час да си получа документа за собственост вписан,и със снета възбрана за имота.Още като казах,че ще бъда в офиса в 13 ч.на 10-ти т.м секретарката чудо на природата ме предупреди предварително,да се обадя по телефона. Стана ясно,че ще имам пак проблеми,но ще видим.
пп.На 13-ти тоя месец ще станат пет месеца откакто занесох изпълнителният лист,и подадох молба.
ппп.забравих,че документите който ми дадоха за внесените суми бяха някакви странни квитанции.
vasilev_
Младши потребител

Мнениеот vasilev_ » 03 Апр 2011, 23:58

На 26-ти(март) най накрая получих постановлението за възлагане.
Сега след близо две години дела за делба,и около шест месеца при ЧСИ вече съм горд собственика на въпростната 1/9 от имота.Просто да ти е "кеф" да гледаш,и ползваш правосъдната система и нейните производни.Благодаря на всички които дадоха мнение в тая тема макар,че повечето бяха некомпетентни и безполезни.
vasilev_
Младши потребител

Мнениеот ykovachev » 04 Апр 2011, 09:59

Сроковете, които сочите, са си направо кратки. Някои хора надхвърлят пет годинки разправии... Та затова за "кефа" сте напълно прав :D
Голям кеф е да млъкнеш, след като установиш, че не можеш да убедиш неубеждаемите.
ykovachev
Активен потребител

Предишна

Назад към Изпълнително и обезпечително производство