начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

станах поръчител на една моя колежка,по-късно ни съкратиха

станах поръчител на една моя колежка,по-късно ни съкратиха

Мнениеот magimateva » 18 Юни 2010, 06:27

Преди 3 години станах поръчител на една моя колежка,по-късно ни съкратиха.Тегли потребителски кредит от SGExpresbank,аз се подписах,като поръчител,нямам копие от договора до днес и дори не успях да го прочета,но това с четенето си е мой проблем,нали?Та на въпроса,от 2години и 5 месеца,тази госпожа не е внасяла никакви суми по кредита си,но аз не съм осведомена.Сега през месец април-тази година получи майка ми едно писмо от ЧСИ,в което пише всичко онова,което е опсано във форума.Въпроса ми е следният:Може ли една банкова институция да не ме осведоми за този перод,че кредитополучателят не си плаща задълженията,не съм сменяла адрес,само добвих и настояш адрес в Общината,за да може да има кой да ми получава пощата,преди една година излезнах да работя в чужбина поради простат причина,че за 48 годишните няма работа в Родината ми и никой не ме желае на работа,но до този момент си живех и работих на адресите,на които съм се регистрирала преди 28години,не съм сменяла телефоните си,нито GSM-номера си.Така ...Сега искам да ми каже някой нещо!!!КАК Е ВЪЗМОЖНО НИКОЙ ДА НЕ МЕ ОСВЕРДОМИ,КАКВО СЪМ АЗ,ПОРЪЧИТЕЛ-ДА,ГРАЖДАНИН ЛИ СЪМ НА ТАЗИ СТРАНА,ПОДАНИКИ ЛИ СЪМ,ЗАЩО НИКОЙ НЕ МИ СЕ Е ОБАДИЛ,ЗАЩО НЕ ЗНАЕХ 2Г И ПОЛОВИНА,ЧЕ НИКОЙ НЕ ИЗПЛАЩА КРЕДИТА????ЗАЩО???
magimateva
Нов потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство