Здравейте ,не знам дали темата е точно за тови форум ,моля модераторите да ме извинят.
Значи днес ми бе отказан достъп до съдебната палата заради " неприличен външен вид ".Останах като гръмната!Облеклото ми беше спортно елегантно -ниски римски сандали ,черни бермуди до коляното и елегантен топ.Потният полицай реши ,че се вписвам в описанието на " къси панталони ,джапанки и потници".Много се ядосах защото ми изгуби времето и изтървах възможността да си извадя свидетелство за съдимост.Попитах ги ,ако бях дошла с цървули и анцунг дали щеше да ме пусне и той каза "ДА" ,защото те не били опоменати в описанието за "неприличен външен вид".Господата полицаи охраняващи въпросната институция се държаха меко казано арогантно и с надсмешка.
Искам да подам жалба срещу господина ,който е бил на смяна ,но не знам към кого да я адресирам ,тъй като не познавам йерархията в съда.Моля ви да ми дадете съвет.
- Дата и час: 28 Ное 2024, 23:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
отказ за достъп до съдебна палата заради "неприличен вид"
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: отказ за достъп до съдебна палата заради "неприличен вид"
cazobg написа:Здравейте ,не знам дали темата е точно за тови форум ,моля модераторите да ме извинят.
Значи днес ми бе отказан достъп до съдебната палата заради " неприличен външен вид ".Останах като гръмната!Облеклото ми беше спортно елегантно -ниски римски сандали ,черни бермуди до коляното и елегантен топ.Потният полицай реши ,че се вписвам в описанието на " къси панталони ,джапанки и потници".Много се ядосах защото ми изгуби времето и изтървах възможността да си извадя свидетелство за съдимост.Попитах ги ,ако бях дошла с цървули и анцунг дали щеше да ме пусне и той каза "ДА" ,защото те не били опоменати в описанието за "неприличен външен вид".Господата полицаи охраняващи въпросната институция се държаха меко казано арогантно и с надсмешка.
Искам да подам жалба срещу господина ,който е бил на смяна ,но не знам към кого да я адресирам ,тъй като не познавам йерархията в съда.Моля ви да ми дадете съвет.
Като гледам, 52 прочита на темата Ви и никой не се осмелява да отговори.
Ами да се пробвам, какво ще кажете? Убедена съм, че няма да ви се харесам, но пък за мен това обстоятелство няма никакво значение.
Съжалявам, но обърнахте ли внимание, огледахте ли се дали имаше поне един от посетителите на сградата, в която се помещава било то Райония съд, било то самата Съдебна палата в такъв вид като Вашия. Облеклото Ви е по-подходящо за някое бистро, но не и да бъдете допусната в сградата на съда, защото дължите уважение към Институцията и хората, които работят там.
Надявам се да бях изчерпателна.
За следващия път ще сте наясно - прилично облечена!
-
Melly - Старши потребител
Благодаря Ви за откровения отговор.
Да ,разбира се ,че се огледах.Имаше изобилие от роми ,облечени в много по неугледни дрехи.
Все пак това е съдебна палата ,а не църква.
Според мен "неприличния вид" не би трябвало да се категоризира с определени наименования на части от облеклото като джапанки и потници.Ако ще се слага някакъв дрес код нека да се подчертае какъв да бъде той.
Да ,разбира се ,че се огледах.Имаше изобилие от роми ,облечени в много по неугледни дрехи.
Все пак това е съдебна палата ,а не църква.
Според мен "неприличния вид" не би трябвало да се категоризира с определени наименования на части от облеклото като джапанки и потници.Ако ще се слага някакъв дрес код нека да се подчертае какъв да бъде той.
- cazobg
- Младши потребител
Може да се жалите на началника на Областно звено “Охрана” към главна дирекция "охрана" при МП.
Не, че ще има полза. Според някой е прието, че само с бермудите отговаряте на критериите, ала погледнете от другата страна - ние пък по цял ден сме в едни изкуствени черни материи... не е истина такъв лукс.
Ама са "маркови"
Не, че ще има полза. Според някой е прието, че само с бермудите отговаряте на критериите, ала погледнете от другата страна - ние пък по цял ден сме в едни изкуствени черни материи... не е истина такъв лукс.
Ама са "маркови"
- Гост.
- Старши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|