начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

Идентичност на имена

Казуси свързани с придобиване, установяване, освобождаване и възстановяване на гражданство. Статут. Визови проблеми.

Идентичност на имена

Мнениеот levit5 » 29 Сеп 2021, 16:17

Завърших инженерство Русия .В дипломата съм записан като Волков.
По паспорт съм Вълков.Всички останали данни са абсолютно еднакви.
Сега от Руския пенсионен фонд искат удостоверение за идентичност на имената.
В общината ми казват че не се водя с две имена и не могат да удостоверят идентичност.
Моля за съвет.Кой освен общината може да удостовери идентичност на имената.
levit5
Младши потребител

Re: Идентичност на имена

Мнениеот illyana1990 » 29 Сеп 2021, 17:31

Здравейте. Възможно ли е да помолите от университета, от който Ви е издадена дипломата, да дадат удостоверение/бележка, в която да се впише правилното Ви име и да се запише, че в дипломата има техническа грешка или че това е чисто и просто транслитерация?
illyana1990
Нов потребител

Re: Идентичност на имена

Мнениеот todorst » 07 Окт 2021, 21:28

какво общо има дипломата от съветското ведомство "университет ", като са те записали ВОЛКОВ, защо не си възразил. Сега пък и някакъв ПЕНСИОНЕН фонд. - руски . ама правите ли разлика между СЪВЕТСКИ и РУСКИ ?
Просто те еба..ат На руски вълк е волк. затова и ВЪЛКОВ е станл ВОЛКОВ. Има съдебна процедура и международно право ,има толкова защитници на човешките права от Хелзинки , та чак до Илиянци. Що не ги потърсиш. Създай им работа !
todorst
Потребител

Назад към Гражданство