начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

проблеми с партиди за ток в Електрохолд

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

проблеми с партиди за ток в Електрохолд

Мнениеот ivanovl » 30 Авг 2024, 16:44

Здравейте,
искам малко помощ във връзка с така създалия се казус описан по - долу:
Собственик съм на имот в регулация на град Видин, който съм придобил след търг от община Видин. В имота (който в момента е празен-общината е съборила постройките преди продажбата) преди е имало 2 къщи (на калкан), поради което съществуват 2 партиди за ток, които след покупката на имота прехвърлих на мое име.
(Пред имота на 2 стълба съществуват ел табла със захранени електромери)
Във връзка с инвестиционно намерение (строеж на къща) и нуждата от съгласуване на виза за проектиране,от Електрохолд ме притискат да започна ходене по мъките (и отново плащане разбира се) за нов предварителен договор и т.н
Това НОРМАЛНО ли е? Мога ли да се защитя по някъкъв начин от това изнудване? :oops:
Благодаря Ви предварително!
ivanovl
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ