начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

Задължително ли е да има подпис при търг от ЧСИ?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Задължително ли е да има подпис при търг от ЧСИ?

Мнениеот nikolaicho1 » 25 Апр 2024, 18:38

Казусът е прост...и междудругото ще съм благодарен ако някой може да препоръча адвокат, платено разбира се:

Спечелихме търг към имот от банка продаван от ЧСИ, предложението ни обаче се анулира от ЧСИ въпреки че беше най-високото под предлог че нямало подпис? Питахме двама адвоката като единият чете ГПК и каза че не било задължително да има подпис когато даваш наддавателно предложение? Нямам идея но като нормален човек си мисля: защо са приели нашето предложение изобщо да участва в търга когато е невалидно попълнено, не е ли логично касиер/помагач/съдия да каже че не може да приеме защото няма подпис а не да чакаме две седмици и накрая за загубим въпреки че сме дали най-високото и в момента отива при по-ниска цена подадена от местен юрист /не съм сигурен че другя купувач е юрист колега на съдиите но според гугъл май е.../? Утре ще обжалваме но търсим адвокат тъй-като този при който ходим обикновено излизал отпуска за седмица а другият който чете ГПК не се занимавал с имотно право...благодаря.
nikolaicho1
Нов потребител

Назад към Общи дискусии