начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Платена издръжка

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Платена издръжка

Мнениеот vellell » 19 Ное 2012, 17:03

Разведен съм от 3 години и всеки месец си плащам определената от съда издръжка, но нямам никакъв документ за това. За сега сме в идеални отношения с бившата ми съпруга, но знае ли човек след 2 години как ще бъде...въпроса ми е декларация с какъв текст от нейно трябва да се напише и подпише, така, че един ден ако се наложи да послужи за доказателство, че за този период издръжката е плащана ? А от тука на татък мисля издръжката да я привеждам по банков път.
vellell
Нов потребител

Назад към Семейни казуси