начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

апартамент и развод

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

апартамент и развод

Мнениеот pharmasist » 12 Дек 2012, 01:28

Аз и жена ми не се разбираме и сме в процес на развод. Имаме две пълнолетни деца. Аз живея на друго място с приятелка и имам извънбрачно дете. Съпругата ми живее в мой имот, придобит от майка ми (тя е жива) чрез дарение. Аз нямам друг имот освен този , а жена ми има друг апартамент , който дава под наем. Жена ми отказва да напусне апартамента ми. Как мога да я изгоня , докато приключи процеса по развода. Има ли възможност да изгубя единствения си имот?
pharmasist
Младши потребител

Re: апартамент и развод

Мнениеот ivan_lawyer » 17 Дек 2012, 23:43

Засега сте печелившата страна.
ivan_lawyer
Старши потребител

Назад към Семейни казуси